MALZEMELER
-400 gr kuvertür (yarısı sütlü,yarısı bitter)
-450 gr çiğ krema
-500 grkadar robotta çekilmiş un halinde kek(sade yada kakaolu)
-İstediginiz kadar file fındık,fıstık,ceviz vs...
-Rom 3 kaşık ben BOLS marka kullandım.
Kullandıgım malzemeler resimde.
YAPILIŞI
-Öncelikle kremamı benmari usulü kaynatmadan ısıtıyorum.Daha sonra file haline getirlilmiş çikolatamı eritiyorum.Çikolata ılınınca un haline getirilmiş keke karıştırıyorum.Ben fındıklara çok az şerbet serpip fırınlayıp keke bu şekilde karıştırıyorum.Homojen hale gelen bu karışımı 1 gece buz dolabında yukarıda resimde gördüğünüz kalıplarda bekletiyorum.Ertesi gün;
ayırdığım çikolatalı sosla truffları gördügünüz gibi banyo yaptırıyorum.Sonra...
Servis tepsisinde pastacıklar süslendi yolculuga hazırlandı.Artık masada misafirlerin isimlerinin baş harfleri yazılmış olan pastacıklara sahip çıkması gerekiyor.